Alle items

NIEUWS

Yelmer zevende op de grid in Zolder Yelmer zevende op de grid in Zolder

17-07-2010

Wederom was Yelmer de snelste in de vrije training. Maar in de kwalificaties strandde hij in de kwartfinales. Het verschil was minimaal maar toch, hij kwam niet verder dan de zevende plaats op de grid voor race 1. Lees verder

Yelmer Buurman op bekend terrein op jacht naar de kop Yelmer Buurman op bekend terrein op jacht naar de kop

14-07-2010

Komend weekend wordt op het circuit van het Belgische plaatsje Zolder, op slechts 50 kilometer van Eindhoven, de 6e ronde van de Superleague Formula by Sonangol 2010 gereden. Op dit moment staat Yelmer Buurman tweede in het kampioenschap, waaraan tal van vooraanstaande formulewagencoureurs deelnemen. De Ubbergse coureur heeft nu de jacht op de leidende Craig Dolby geopend. Tijdens de vorige krachtmeting maakte hij al een aanzienlijk deel van zijn achterstand goed. Lees verder

Yelmer sluipt op de Nürburgring naar de koppositie Yelmer sluipt op de Nürburgring naar de koppositie

27-06-2010

Op de Nürburgring heeft Yelmer een fantastisch Superleague Formula-weekend beleefd. In feite was hij in de trainingen de snelste man, hij won de eerste race, finishte in de tweede race van de achterste plaats op 8 en scoorde een derde plek in de Super Final. Maar het allerbelangrijkste is wel dat hij de helft van zijn puntenachterstand op Craig Dolby goedmaakte. Lees verder

Vierde startplaats voor Yelmer op de Nürburgring Vierde startplaats voor Yelmer op de Nürburgring

26-06-2010

Yelmer zal mogen op de Nürburgring de eerste race van de Superleague Formula vanaf de vierde plaats starten. Hoewel hij zowel in de vrije training als in de groepskwalificatie steeds de snelste was moest hij het in halve finale van de shoot-outs afleggen tegen Julien Jousse van AS Roma. Lees verder

Yelmer pakt 50.000 euro plus veel punten Yelmer pakt 50.000 euro plus veel punten

20-06-2010

Op het circuit van Jamara heeft Yelmer weer een aardige slag geslagen. In race 1 finishte waar hij was gestart, namelijk als tweede. In de tweede race kwam hij als tiende aan en in de Super Finale lag er weer een vette buit te wachten: derde en 50.000 euro in de pocket. Lees verder

Yelmer op de eerste startrij Yelmer op de eerste startrij

19-06-2010

Vorig jaar scoorde Yelmer op het circuit van Jarama zijn grootste successen ooit in de Superleague Formula. Het bochtige, smalle en uitdagende baantje ligt hem kennelijk heel goed. Dus waren de verwachtingen hooggespannen. Welnu, het eerste begin is er: eerste startrij, naast pole-zitter John Martin. Lees verder

Yelmer briljant op Magny Cours Yelmer briljant op Magny Cours

23-05-2010

Met grote overmacht heeft Yelmer de eerste Superleague Formula-race op Magny Cours gewonnen. De AC Milan-piloot startte als twee en bleef Craig Dolby als een schaduw volgen. In de vierde ronde nam hij het commando over en reed figuurlijk fluitend naar een ijzersterke overwinning op een circuit dat hem zo goed ligt. Lees verder

Superleague 2010 ronde 3 Magny Cours race 2 Superleague 2010 ronde 3 Magny Cours race 2

23-05-2010

Waar het in de tweede manche niet helemaal van een leien dakje ging was het in de Super Final weer prijs: Winst en een bonus van 100.000 euro. Wat een weekend! Lees verder

Yelmer Buurman op de eerste startrij op Magny Cours Yelmer Buurman op de eerste startrij op Magny Cours

22-05-2010

Net als in Assen een week geleden is Yelmer weer in ijzersteker vorm. In de vrije training was hij weer veruit de snelste en in zijn groepkwalificatie hoefde hij maar 0,085 seconde toegeven op Craig Dolby. Zowel in de kwart- als de halve finale shoot-outs was hij oppermachtig maar in de finale verloor hij nipt van Craig Dolby. Lees verder

Yelmer Buurman scoort podiumplaats en grote geldprijs in Assen Yelmer Buurman scoort podiumplaats en grote geldprijs in Assen

16-05-2010

De Superleague Formula deed dit weekend het TT-circuit van Assen aan en de Ubbergse coureur Yelmer Buurman stal daar de show. Na drie enerverende races eindigde de AC Milan-coureur in de Super Finale op het erepodium. Zijn derde plaats was goed voor een bedrag van maar liefst EUR 50.000,= Lees verder

Getoonde resultaten: 131 t/m 140 van 152